Amatørteater og påklædning

Vi er i fuld gang med en ny opsætning i vores amatørteaterforening. Vi øver hele fire gange om ugen, og sideløbende er vi i sving med andre forberedelser. For eksempel skal der skaffes kostymer til de mange medvirkende, og det er faktisk noget af en opgave.

Foreningens medlemmer stiller det tøj og andre accessories, der er brugbare, til rådighed, men der mangle en hel del endnu. Vi har brug for en hel del dametøj i vintage stil, så vi kan afspejle den tidsalder, handlingen foregår i.

Men vi har da også et budget, så der er råd til at købe noget velegnet tøj, men budgettet er ikke ligefrem voldsomt, så vi skal passe på pengene. Tilfældigvis er der i vores nærmeste større by netop åbnet en second hand forretning, hvor vi håbede at kunne finde det meste af det, vi mangler.

Men der blev vi skuffede, da et af de andre medlemmer og jeg i går besøgte butikken. Det viste sig nemlig, at den nye forretning satsede på modetøj af høj kvalitet, og der var faktisk kun kendte mærkevarer på hylderne. Og når nu handlingen i vores teaterforestilling foregår i 1950’erne, er det jo ikke lige det, vi har brug for. Men heldigvis kunne Mie fra Mies verden hjælpe os.

Men butikken havde heldigvis et lager af varer, som ikke levede op til deres kvalitetsstandard, så her kunne vi for små penge købe de nødvendige sko og tasker til forestillingen. Vi fandt også forskellige smarte accessories som for eksempel smykker, bælter og solbriller, som vi også havde brug for. Det hele hos Rebuy