Lækre Lalandia

Der er så mange, der siger, at danskerne er kedelige at holde ferie sammen med. Det synes jeg nu ikke passer – og faktisk passer det heller ikke, at det er dødsygt at holde ferien i Danmark. For os med mange børn i familien er det faktisk ofte den bedste form for ferie. Minna og jeg har jo efterhånden fået seks børn, så der skal altså tænkes lidt på det hele, når vi pakker Skodaen og tager på ferie. Og vi elsker at holde den ferie i Danmark.

Feriecentre med vandland – det er lykken

Børnene elsker at svømme og pjaske i vandet fra morgen til aften, og mange af dagene ligner de nærmest opløste kødstykker, når vi får dem hjem i hytten. Men de er lykkelige, og vi er lykkelige, for mens de er travlt beskæftigede i badelandet, hygger vi os. Faktisk er den slags feriesteder en af grundene til, at vi er nået op på seks børn 😉

Når vi er i Lalandia, er det jo ret vigtigt for os, at der er styr på ungerne, og derfor skal der være høj sikkerhed og en god vandkvalitet. Det er altså ikke ligegyldigt, vel?

Aktiv ferie – eller total daseferie

Minna er mest til at ligge og dase i solen eller inde i et af de tropiske vandlande, hvor hun kan ligge og kigge på livredderne mens hun tror, at jeg tror, hun sover. Det gør ikke noget for mig – jeg kigger selv på livredderne af det modsatte køn 🙂

De små er til et eller andet show for børn, og så kan vi jo passende blive liggende i vores vandland i mens. Det er nu engang vores forståelse af begrebet aktiv sommerferie. Og hvad pokker – andre foretrækker en vild skiferie eller sådan noget.