Nyt år og nye rejser

Så er vi i gang igen. Det nye år er blevet skudt ind. Godt. Vi har fået svedt de forskellige giftige stoffer ud af kroppen via det nye isbad. Og jo, saunaen er god nok. Men isbadet er bedre. Det har vi haft tid til at erfare. Om vi får tid til at bruge det i den kommende tid er et stort spørgsmål.

Ikke kedeligt

Januar er jo slet ikke en kedelig måned. Der er ikke så meget tid til at ligge og dase i et varmt skumbad – eller at dyppe kroppen i et isbad! Januar har altid haft sådan et lidt dårligt ry, fordi det altid er svært at komme i gang efter en dejlig ferie. Desværre er det januars lod. Men når vi først er kommet i gang, så er der mange ting, som januar hjælper os med: Fx at finde den afbudsrejse, som vi gerne vil afsted til London med.

London er et ønske

Ønsket om at komme derover og få lov til at komme i teateret og til at shoppe helt igennem kan blive gennemført. Det er nemlig ret nemt at finde billige rejser til London i januar. Og udsalg kan du jo aldrig få for lidt af. Så en tur til London er lige, hvad du har brug for, sådan i midten eller slutningen af januar. Du behøver sådan set ikke at lede ret længe efter en billig rejse til London.

Du behøver slet ikke at lede efter almindelige charterrejser. Det kan du naturligvis gøre, hvis du gerne vil og har tiden foran dig. Men jeg kan næsten garantere, at du får lige så meget – og meget mere – for pengene, hvis du leder efter afbudsrejser til London.

Billige flybilletter

Så lad være med at spilde din tid på at lede efter billige flybilletter og selv at finde logi. Det er de eksisterende rejsebureauer meget bedre til. Det, du bare skal gøre, er at bestemme, hvad du vil. Du må ikke lade dig friste af tilbud, som du egentlig ikke har brug for. Det kan godt være at et af rejsebureauernes tilbud kommer til at gøre dig opmærksom på noget, du vil få brug for. Men med din rejseerfaring, så vil det næppe være tilfældet. Du ved det, hvis du har brug for at leje en bil. Du ved det også i forvejen, hvis du har brug for ekstra plads til bagage. Og du ved, hvordan du skal forholde dig, hvis dit kæledyr skal med dig på turen.

Naturligvis er en afbudsrejse til London ikke gearet til at skulle kunne klare alle den slags krav. Men prøv lige at spørge bureauet, som sælger den pågældende rejse, om du kan tage dit kæledyr med dig. Spørg dem og få svar. Det er jo det, du har brug for. Ofte vil du høre, at du sagtens kan få dit særlige ønske opfyldt. Gratis. Derfor: Lad være med at blive bekymret på forhånd. Brug din status: Du er en potentiel kunde, som rejsebureauet gerne vil have. De ved nemlig, at hvis den rejse, du køber nu, forløber succesfuldt, så køber du flere charterrejser hos dem i fremtiden.