Additiver til min bil

Min bil har drillet mig i et stykke tid. Det føles mest, som om motoren har tabt en del af sin effekt, så den er blevet til lidt af en sløv spand, synes jeg. Vennerne er selvfølgelig fyldt med gode råd, for enhver mand med respekt for sig selv er jo ekspert, når det gælder bilmotorer.

Derfor har jeg forsøgt med forskellige additiver i benzinen, men jeg har ikke rigtigt kunnet mærke nogen gavn af det. Derfor måtte jeg til sidst bide i det sure æble og bede mit autoriserede værksted om hjælp. Den meget kompetente værkfører kørte en lille tur i bilen og kom tilbage og fortalte mig, at motoren blot trængte til en rensning. Uha, det lød dyrt, men han smilede bare og fortalte mig om et produkt, der hedder Bell Add og som normalt klarer den slags problemer. Det skulle sprøjtes direkte ind i motorens indsprøjtningssystem, så det er en opgave for værkstedet. Den gik de i gang med straks.

Imens gik jeg ind i reservedelslageret, fordi jeg trængte til et par nye viskerblade. Jeg var knapt nok færdig med at betale dem, da en mekaniker stak hovedet ind og fortalte mig, at min bil var klar igen. Han nævnte også, at de på værkstedet havde efterfyldt med motorolie, for oliepinden viste, at den godt kunne trænge til en enkelt liter.

Og så gik turen hjemad, og det var med det store smil på, for min bil var heldigvis blevet sit gamle, sprælske jeg igen.