Bodybuilding og genoptræning

Vores søn Bo på 14 år var så uheldig at brække begge lårben, da han og hans kammerat var på kælkebakken og skulle spille smarte for de andre. Hvordan han kunne bære sig ad med at brække begge ben, er stadig en gåde for os, men hændelsen bevirkede, at han var indlagt på hospitalet i otte uger, og efter han blev udskrevet, var han igennem en langvarig genoptræning.

Bo har altid været en aktiv dreng, så indlæggelsen på hospitalet var hård ved ham,  han kedede sig, spiste ikke rigtig noget og selv om han fik et kosttilskud, tabte han sig. Da han blev udskrevet og skulle påbegynde den ambulante genoptræning, var vi bekymrede for ham, han var træt, havde ingen appetit og trak sig mere og mere ind i sig selv, så vi søgte oplysninger på nettet om protein pulver til ham. Heldigvis fandt vi en netbutik, Gymnordic, som anbefalede et muskelopbyggende produkt beregnet til mennesker, som på grund af sygdom havde tabt en del muskelmasse. Heldigvis var det nemt at overtale Bo til at indtage tilskuddet, og efter et par uger begyndte hans humør at blive bedre, og i løbet af en måneds tid kunne vi se, at hans muskler udviklede sig. Genoptræningen skred nu også hurtigere frem, og som Bo sagde, så var det altid godt med noget EPO.

Heldigvis er Bo nu fuldstændig sig selv igen, både psykisk og fysisk og i stedet for at spille smart overfor kammeraterne, er han nu begyndt at dyrke bodybuilding.