Proteinpulver til gamle

Da jeg i sidste uge igen besøgte min gamle far på 83 på plejehjemmet, blev jeg noget betænkelig ved hans udseende. Han var blevet endnu mere mager og indfalden end ved mit forrige besøg, og han fortalte mig da også, at han ikke havde ret meget appetit, så hans spiste ikke ret meget ved måltiderne.

Det gjorde mig ked af det, for den manglende næring gik også ud over hans humør. Han virkede noget trist, selv om han altid har befundet sig godt på plejehjemmet.

Jeg besluttede mig for at forsøge på at gøre noget ved det, så jeg kontaktede min gode veninde, der er sygeplejerske for at få et godt råd om, hvad man kan gøre i sådan en situation. Hun fastslog, at det er vigtigt, at gamle mennesker får tilstrækkeligt med proteinpulver, og når de ikke spiser tilstrækkeligt, kan der være behov for et kosttilskud for at sikre, at de får proteiner nok.

Hun anbefalede mig at søge på nettet efter noget, der kan hjælpe min far, og så kunne jeg vende tilbage til hende, så hun kunne vurdere det, jeg fandt frem til. Hun nævnte en webshop, som jeg kunne prøve at surfe lidt rundt på.

Jeg gik ind på den anbefalede webside, Gymnordic, og jeg skal da lige love for, at der er stort udvalg af den type produkter, jeg ledte efter. Jeg fandt frem til et par produkter, som jeg mente var de rigtige, og min veninde bekræftede i telefonen, at de bestemt var velegnede.