USA Rejser yndlingsdestinationen

Når man efterhånden kommer til en situation, hvor man godt kan se, at man har været godt og grundigt rundt omkring på de forskellige kontinenter og dele i verden, er det selvfølgelig klart, at man gør sig tanker omkring, præcist hvad der eventuelt har været blandt en af de bedre destinationer, ligesom man kan finde ud af det modsatte, og dermed overveje de knap så favorable destinationer. Tager man et kig på rejser til USA, hører de under ingen omstændigheder til den sidstnævnte kategori.

Tværtimod er der her uden tvivl tale om en yndlingsdestination, som på alle tænkelige måder opfylder de krav, som der for mit vedkommende er til ophold af en ferie. Dette er naturligvis på grund af den klare og store diversitet, der er at finde, hvis man tager på en rejse til USA, men man kan lige så meget se på de mange muligheder ved at tage derned, hvor det ikke blot er et af de absolut rigeste lande, hvis man både ser på det økonomisk og kulturelt, men ligeledes en meget varierende destination, som både kan give højt og lavt tempo, godt og dårligt vejr, afslapning og udforskning.

USA rejser er således en helt umådelig god måde, at tilbringe en af sine ferier på, og selvom det naturligvis ikke nødvendigvis kan byde på det hele, er rejser til USA fortsat en yndlingsdestination, dette er der ingen tvivl om.