Brætspil og koldskål

Hvad har brætspil og koldskål med hinanden at gøre? Begge dele hører ulasteligt sammen med en typisk dansk sommer.

Alle, der har prøvet at holde sommerferie i Danmark ved, at man næppe kommer igennem flere uger uden regn og inde-vejr. Alle der har prøvet at være i sommerhus, campingvogn eller andre ferieopholdssteder ved også, at når vejret ikke er til strand og udeliv, så er brætspil en fantastisk måde at bruge en feriedag på.

Hjemme har vi altid så travlt: vasketøj, plæne klipning og andre gøremål kalder konstant på vores opmærksomhed. Ude i sommerlandet har vi tid og ro til at hygge og bare være sammen. Her er ingen dårlig samvittighed, der fjerner fokus på at være sammen.

Både børn og voksne elsker, når man sætter sig ved bordet, finder spillepladen frem og bare hygger, griner og slapper af.

Så hvis du skal holde ferie i Danmark så husk, at der på din pakkeliste også skal stå spillekort, terninger og diverse brætspil (find evt. inspiration her)

Er man kommet af sted på ferie og er så heldig at ramme en periode med udendørsvejr er spil bestemt også et godt bud på en hyggelig dag. Kig ud over en fyldt strand og se, at rigtig mange hygger sig med forskellige spil eller gå en tur igennem en campingplads en lun sommeraften og lyt til lyden af raflebægre.

At koldskål hører sommeren til kommer næppe som en overraskelse for de fleste. Tænk tilbage på din barndomssommerferie og mon ikke der udover koldskål og jordbær også dukker minder op om spil på terrassen eller stranden!