En frisk start

Mit liv har været præget af store omvæltninger på det sidste. I starten så jeg dem primært som negative, men med tiden har jeg indset at de i virkeligheden har trukket mig op af et destruktivt hul som jeg var kommet ned i og godt i gang med at dække til så jeg aldrig ville kunne komme helt op af det.

Det startede med at jeg blev skilt fra min hustru. Vores forhold havde kørt skævt de seneste par år, og det stod egentlig ikke til at redde. Så efter vi havde fundet en god skilsmisse advokat og skilsmissen gik igennem var det bare at starte på en frisk.

Jeg valgte så at bo fuldstændigt minimalistisk og udføre et projekt, som jeg længe har drømt om, men som min daværende hustru blev ved med at overtale mig fra at gøre. Mit grundlæggende ønske var bare at starte mit lille værksted op hvor jeg specialiserer mig i at reparere veteranbiler. Det giver ikke en stabil indkomst, men jeg bor fint i den lille lejlighed i forbindelse med værkstedet. En drøm gik simpelthen i opfyldelse.

For at begrænse effekterne af en konkurs, valgte jeg at stifte et anparts selskab gennem en dygtig advokat. Det krævede noget kapital, men jeg havde efter bodelingen fået frigivet lidt midler, jeg kunne bruge. Og denne kapital kunne jeg jo så bruge direkte til at købe reservedele hjem, købe lidt basal markedsføring af værkstedet osv.

Alt i alt har denne rejse været fantastisk. Min tidligere hustru er nu kommet videre og har fundet det, hun ønskede og er glad i dag. Jeg er ligeledes kommet videre og er nu mere lykkelig end nogensinde. Når vi ser tilbage på vores forhold, og alt det vi hver især gjorde galt, kan vi begge grine ad det i dag.

Og det er jo sådan, det skal være. Jeg har forresten liked Agera.dk på deres FB side.