Lån penge online

Lån penge online her hos Smart-lån.dk og se de mange tilbud på lån ovenover. Lån online er fremtidens måde at låne penge på, og det er et faktum. Alting bevæger sig online, fordi det er langt nemmere, hurtigere og billigere, og det gælder ikke mindst også for online lån.

I denne artikel vil vi beskrive, hvorfor flere og flere vælger at låne penge på nettet fremfor at gå i banken. Er du i tvivl, om du skal gå i banken eller optage lån uden om banken, så bør du læse nedenstående først.

Hvordan virker det at låne penge online?

Det er yderst enkelt. Du vælger det lån, du vil søge om. Så udfylder du nogle få oplysninger som navn, adresse m.m., og så venter du mellem 15 sekunder og op til 2 minutter på svar på din låneansøgning.

Skal man stille sikkerhed?

Nej, der er ingen krav om sikkerhed eller pant for dit lån: Penge-lån.nu. Du låner uden at skulle risikere at miste hverken bil, bolig eller andet.

Online lån

De første “online lån” så dagens lys for mange år siden i form af kvik SMS lån udbetaling med det samme: Broker-laan.dk. Lån via SMS var en meget revolutionær måde at låne penge på, da det foregik via telefonen med SMS’er frem og tilbage.

Selve ansøgningsprocessen varede et sted mellem 1-3 timer, hvilket blev betegnet som forrygende hurtigt dengang. I dag er SMS lånene blevet erstattet af en anden form for online lån, nemlig de populære kviklån og kassekreditter.

Online lån går under rigtig mange navne og betegnelser som blandt andre:

  • Kviklån
  • Forbrugslån
  • SMS lån
  • Minilån
  • Kassekredit
  • Hurtig lån
  • Mikrolån
  • Privatlån
  • Lynlån
  • Ekspres lån

Der er stort ikke forskel på ovenstående lånetyper, udover størrelsen på lånebeløbet og lånets løbetid.

Lån penge online med hurtig udbetaling

Der er ingen tvivl om, at den hurtige udbetaling er en af hovedårsagerne til den voldsomt stigende popularitet. Lån penge online er i den grad indbegrebet af hurtige lån, da vi er nede og snakke sekunder og minutter.

Selve ansøgningen varer i omegnen af 2 minutter, og du afslutter den ved at underskrive med dit NemID. 60 sekunder efter du har underskrevet, kommer svaret frem på skærmen samt i din indbakke.

Er det et positivt svar, vil du opleve en hurtig udbetaling til din konto. Se også udbetaling lån i weekenden!

Nemme og billige lån på nettet

Måden og hastigheden, du låner penge på nettet på, adskiller sig altså helt utroligt meget fra banklån. På nettet er der ingen ventetid, og det er bare så nemt for alle at optage disse nye lån på nettet.

Her finder du alle de billige lån online

Har du ikke prøvet det før, og mangler du penge, så optag kredit lån online allerede i dag. Husk at du kan optage online lån uden kreditvurdering, uden krav, uden dokumentation og uden sikkerhed, så du slipper altså helt for pant og garantier.

Fremtiden for online lån?

I løbet af 2020 træder nye love og regler i kraft på markedet for kviklån. Det betyder, at renterne vil være lovmæssigt begrænsede. Sandsynligvis vil vi se et loft på 35%, og det betyder, at det bliver markant billigere at låne penge online.

Markedet er yderst interesseret – i det forgangne år er der taget langt over 381.000 online lån i Danmark. Vi formoder, at dette tal vil stige eksplosivt, når de nye og lavere renter træder i kraft.

Efterspørgslen online efter kreditter og lån er der, og da de gamle banker ikke vil servicere markedet, tager långiverne som L’easy, Bank Norwegian og andre over.

Det er bekvemt, nemt og meget hurtigt at låne penge online – og derfor er det og vil altid være populært.

Nyttig information

Det er vigtigt at pointere, at du har 14 dages fortrydelsesret. Så hvis du har lånt penge online, som du efterfølgende har fortrudt, så kan du sagtens fortryde.

Føler du dig uretfærdigt behandlet, kan du klage til enten Fanke.dk eller Forbrugerombudsmanden.dk, som vil tage sig af sagen. Det er nu også blevet muligt at forebygge identitetstyveri ved hjælp af en kreditadvarsel. En kreditadvarsel gør det sværere for kriminelle at misbruge dit CPR-nummer.

OBS: Det er ikke muligt at låne penge, hvis du står registreret i RKI. I øvrigt bør du bestemt heller ikke benytte dig af de såkaldte RKI lån. Renterne er høje, og gebyrerne er endnu højere, så hold dig langt væk fra dem. Forsøg i stedet at komme ud af din gæld ved at lave aftaler med dine kreditorer.