Billige rejser tak

Jeg sad i går aftes og så tv. Jeg var fuldstændigt ukritisk overfor, hvad jeg så. Lod bare tv underholde mig. Det var dog ikke særlig god underholdning. Hvis man, da overhovedet kan tale om, at det er underholdning, når der bliver vist billeder af floder, der er gået over sine bredder, fordi regnen har været så voldsom.

Oversvømmet

Jeg så en reportage fra en by, hvor floden, der løber igennem centrum, havde oversvømmet butikker og restauranter. De erhvervsdrivende var i færd med at pumpe vand og mudder ud fra kældre og stueetager. Ikke særligt morsomt.

Vi elsker at rejse billigt

Det fik mig, dog til at tænke på en rejse, min kæreste, og jeg var på for nogle år siden. Vi havde fundet et par flybilletter til Paris, og, også et billigt hotel. Det der med billige rejser er lige os! Så vi tog på en forlænget weekend. Det var i det tidlige forår, og vi gik ture langs Seinen. Det var dejligt. Lunere end her i landet på det tidspunkt. Lige sådan en lille rejse, man har brug for, når man er rigtigt træt af vinteren. Seinen var godt nok ikke ved at oversvømme Paris, men der havde været nogle kraftige regnskyl, lige inden vi ankom, og vandstanden var truende høj. Heldigvis skete der ikke noget.

Skal vist på rejsepriser.dk

Tanken om rejsen til Paris får mig til at overveje, om jeg skulle tage initiativ til, at vi tager på en lignende tur om et par måneder. Sådan i slutningen af marts, måske. Det er nok ikke nogen dårlig ide. Jeg kan da lige sætte mig ved min pc og finde ud af, hvad der findes af billige flybilletter på det tidspunkt. Bare sådan en to-tre dage lidt væk herfra vil være skønt. Vi har brug for at få nogle nye impulser fra andre steder. Og hvad er hurtigere? Man booker et par flybilletter på Rejsepriser.dk, tager afsted og kommer tilbage med nye indtryk.