Mit elskede Paris

Jeg var i Frankrig for nylig. Det var nogle dejlige dage ovre i Bretagne. Men jeg må dog indrømme, at jeg faktisk godt ville have haft et par dage i Paris. Tiden var bare ikke til det. Men jeg elsker Paris. Det er virkeligt en vidunderlig by. Bare det at gå en tur langs Seinen og lytte til familier, der også går tur der, er dejligt.

Flyv billigt til Paris

Men fordi mine venner havde – og har – prioritet, så valgte jeg ikke at stoppe over i Paris. Jeg kan altid finde flybilletter dertil.

Og det er lige præcist det, jeg har sat som en opgave for mig selv: Find billige flybilletter til lysenes by, og nyd 3 dage der inkognito. Bare bruge tiden på at shoppe, gå på museum, drikke kaffe på lækre caféer og nyde, at jeg er til. Kan man ønske sig mere? Jeg kan ikke. I hvert tilfælde ikke lige nu. Det, som jeg brænder for og virkeligt gerne vil, kan jeg realisere med få kliks på min MacBook.

Hvor vil du hen?

Derfor: Step 1. bestem, hvor du vil hen. London, New York, Paris, München eller hvor? Det er lige meget. Bare lav din liste over drømmesteder, du gerne vil besøge. Step 2: Søg på et rejsesite. Og vupti. Du kan finde massevis af billige flybilletter til Paris, London, Istanbul osv.

Det er op til dig

Det sidste step, du skal igennem, er så bare at bestemme, hvornår du vi afsted. I morgen? I næste uge? Om en måned? Det er lige meget. Du indtaster bare ca. datoerne og så plus / minus hvor mange dage, og så har du fundet din flybillet. Tro mig. Jeg har gjort det mange gange. Hver gang var det nemt. Og hver gang har jeg nydt flyveturen til min destination. Så hør her: Der er ingen grund til ikke at rejse ud i verdenen.