Pas på telefonen

Lige siden vores tvillinger begyndte i skole, har de snakket om, at de burde have en mobiltelefon. Både min mand og jeg har kategorisk sagt nej og vist også sagt noget om, at når de fylder 10 år, kan vi begynde at snakke om det.

Og i næste uge fylder Rikke og Magnus så 10 år, og selv om vi vist ikke ligefrem har lovet dem noget, så ved vi jo godt, at de forventer at være brugere af en mobiltelefon allerede fra fødselsdagen.

Derfor har min mand og jeg besluttet, at de skal overtage vores mobiltelefoner, mens vi selv begge to skifter til den nye iPhone 5. For at skjule det lidt, at det er brugte telefoner de får, har jeg søgt på nettet efter covers til mobiltelefoner, så vi kan få telefonerne til at se anderledes ud, end de hidtil har gjort.

Det var nemt nok, for der er et meget stort udbud i forskellige webshops, så man kan vælge stort set hvilket som helst udseende, man ønsker til sin telefon. Jeg fandt et rigtigt smart cover, da jeg ganske enkelt søgte på Samsung Galaxy S 2 cover til min egen telefon, som Rikke skal overtage. Det er temmelig piget i udstrålingen, men hun er også lige i den alder, hvor alting skal være så feminint som muligt.

Til Magnus faldt jeg over et cover med en form for militært camouflagemønster, og det er helt sikkert lige sagen for ham med al den maskulinitet, sådan et mønster udstråler.