Rundrejse i Florida

Selvom USA rummer mange spændende destinationer kan jeg ikke lade være med at rejse til Florida igen og igen. Her er altid lækkert vejr og der mange fede oplevelser i vente. Til alle der ikke har været i Florida før kan jeg anbefale at leje en bil og kører lidt rundt i staten så man for oplevet lidt forskelligt.

I Orlando kan man besøge de fedeste forlystelsesparker og bo på rigtig lækre ferie ressorts. Forlystelsesparker der er værd at besøge er især Universal Studio, Disney World og Sea World. Parkerne er hver især så store at man bør afsætte minimum en dag til hver for bare at komme nogen lunde rundt. I rimelig kørselsafstand fra Orlando finder man Kennedy Space Center hvor man kan se ægte rumfærger og få en rundvisning på basen som funger som affyrings plads for diverse rumfærger. I Miami finder man masser af gode shopping muligheder, fede strande og et pulserende natteliv. Miami en af de mest populære byer i USA, og her er altid noget at give sig til.

Hvis man er til naturoplevelser bør man besøge Everglades nationalpark, hvor store dele er sumpområder fyldt med krokodiller. Her kan man sejle runder med guide og komme helt tæt på de vilde dyr.