Mit favoritspil er Diablo 3

Når man snakker online spil, så kommer man ikke uden om Diablo og World of Warcraft. Især Diablo 3 med det velkendte Tristram er min absolutte favorit.

Jeg elsker at spille Diablo 3, fordi at det er et af det bedste holdbaserede spil på markedet. Der er ikke noget federe end at være på hold med en flok engagerede Diablo medspillere, som nærmest lever og ånder for spillet, som jeg gør.

Jeg har spillet Diablo de sidste 10 år, og jeg må indrømme, at der helst ikke må gå mange dage eller nærmere timer, hvor jeg ikke kan spille det. Man kan måske sammenligne det med alkoholisme eller narkomani. Jeg føler på samme måde, som dem, at jeg også skal have mit daglige fix men bare i form af Diablo 3.

Mine forældre, og især min far, var godt og grundig træt af, at jeg brugte så mange timer foran computeren, da jeg boede derhjemme. Til sidst gad min far ikke en gang at komme op på mit værelse, for han vidste, at jeg sad og spillede Diablo og ikke læste lektier.

Det var vel også derfor, at mine forældre til sidst fandt et kollegieværelse til mig, så de ikke skulle kigge på deres dovne søn. Jeg føler nu ikke selv, at jeg er doven, og det er da også blevet meget bedre med lektierne.

Nu bruger jeg ca. 2 timer på lektierne og ca. 5-6 timer på Diablo 3 om dagen, så det er en meget fair fordeling, synes jeg. Der er flere, som faktisk lever af at spille Diablo, men de er også rigtig dygtige. Jeg er også dygtig, men måske ikke så dygtig, at jeg kan leve af det.

Jeg har dog tænkt mig at udvikle spil, men det er i form af min uddannelse, som jeg er ved at tage. Uddannelsen er en 2 årig kandidatuddannelse i spil, hvor jeg får og har fået en masse viden omkring computerspil. Se uddannelsen her.