Signe og Celavi

Vores lille Signe på fire år er lige kommet over en kraftig forkølelse, som hun har døjet med i en uges tid. Mens hun var sengeliggende den første dag, opdagede min mand tilfældigt, at hendes gummistøvler var våde indvendigt, så han undersøgte dem og fandt ud af, at der var hul i dem. Det var sandsynligvis våde fødder, der havde fremkaldt forkølelsen.

Derfor tog jeg næste dag i byen for at købe nye støvler til Signe. I udstillingsvinduet til en børnetøjsforretning fik jeg øje på et par supersmarte Celavi gummistøvler, som jeg var sikker på ville skabe jubel hos Signe. Jeg gik ind i forretningen for at købe dem, men på vej ind opdagede jeg, at forretningen havde specialtilbud på tøj fra Minymo, som er et af de mærker, jeg oftest vælger, når jeg køber tøj til Signe.

Der var tale om ganske store prisnedsættelser, så jeg bestemte mig for at købe forskelligt tøj til pigen, så jeg på den måde kan spare nogle penge senere.

Det var en fornøjelse at komme hjem med et ganske pænt supplement til Signes garderobe, for selv om hun var temmelig sløj af sin forkølelse, kunne hun ikke skjule sin glæde over at få både støvler og en hel del tøj på en gang.

Min mand, som havde passet Signe, mens jeg var væk, så noget overrasket ud over alt det børnetøj, så jeg beroligede ham ved at fortælle, at forretningen havde haft tilbud på det hele, så vi havde sparet en del penge.