Ferie i Los Angeles

Los Angeles er en kæmpe storby og appellere til rigtig mange turister, da du her kan kombinere din rejse til USA med storbyferie og ren afslapning. Jeg har tidligere været på ferie i Los Angeles hvor det stod på næsten ren sightseeing, og da jeg er vild med byen tog jeg igen af sted, denne gang blev det bare til en meget mere afslappet ferie.  Sidst jeg var i L.A faldt jeg over et shopping distrikt i downtown, som var det første jeg kastede mig over da jeg kom til L.A, da man kan spare helt op til 70%, så husk at spar lidt ekstra lommepenge op når du tager til L.A
Jeg brugte flere dage på Venice Beach, en af de mest populære strande i Californien, hvor der altid er underholdning. Jeg tog nogle surfing lektioner på Venice Beach, hvilket var rigtig fedt at prøve. At komme op og stå på boardet lærer man meget hurtige end jeg umiddelbart troede, så til alle jer der har en drøm om at surfe, i skal bare kaste jer ud i det, det kan sagtens lade sige gøre. Da jeg kun var på en uges ferie i L.A. stod det altså primært på shopping, god mad og afslapning ved stranden, men det var rigtig fedt at prøve at tage til en by man allerede har udforsket for alle dets attraktioner, så man kan tage det hele meget mere afslappet uden at skulle stresse rundt for at nå det hele.