Vær med på moden hele året med Pa:nuu!

Pa:nuu har med kraftfulde designs og kvalitets kollektioner kreeret den perfekte stil der passer til alle årstider.

Pa:nuu blev skabt af Cathrine and Jacob Hoilund i 2006. Gennem kvalitet og simple designs, har pa:nuu, skabt tøj til manden med den gode og moderigtige stil. Pa:nuu skaber tøj i farver og designs der kan bruges hele året rundt. Dette er nemlig en af vigtigste grundsten for folkene bag Pa:nuu. Dette skulle give modebevidste mand mulighed for at kunne følge trends året rundt, uden at konstant at skulle skifte sin gaderobe ud.

Simpelt og selvbevidst udtryk.

Alle ønsker at være moderrigtigt klædt og herved skille sig ud fra mængden. Pa:nuu følger ikke blot moden, de er med til at skabe den. Deres trends og udtryk der henvender sig til moderne mand der, uanset alder, har god stil. Pa:nuus’ identitet kommer til udtryk gennem et  kraftfuldt simpelt skandinavisk design. Pa:nuu slår sig ikke op på farver og komplekse designs. Kollektionerne holdes simpelt og stilet,  og kan sagtens kombineres efter den givne lejlighed, hvilket gør det benyttes både til fest weekenderne og på arbejdspladsen i dagligdagen.

Sæt moden

Følg ikke moden, sæt den. Den modebevidste mand ønsker at være med på noderne og være den første til at klæde sig med en stil som alle mennesker omkring ham beundre.  Pa:nuus’ kollektioner giver mulighed for dette til en pris der ikke er tårnhøj. Så hver den første og køb modetøj online. Det kan varmt anbefales, da det oftest er billigere end i butikkerne. Så vær med til at sætte moden ved at købe herretøj fra pa:nuus. Tag et kig, og du vil med garanti finde et par bukser, en t-shirt eller andet der passer lige netop til dig. Der er jo en grund til at pa:nuus har været med til at designe en Nik og Jay kollektion.