Skifer eller travertin

Det er ikke særligt nemt for en nørd, der pludselig står med et hus og en tilhørende have. Der er godt nok meget, der skal tages stilling til, og mange ting skal fikses hele tiden. Hvordan endte jeg egentlig i den situation? Og hvad gør en meganørd i et parcelhus?

Jeg gider ikke give dne helt lange forklaring, så du får bare den korte: Dreng møder pige – pige har store øjne og smukke former – pige kysser dreng – dreng forelsker sig – pige vil bo bedre – dreng køber hus. End of story.

Nu står jeg så her som havemand i min egen have, selvom jeg hellere vil sidde ved min Mac og nørde igennem med en cola og nogle chips. Min kæreste vil have nye sten i haven, og hun aner ikke, om det skal være Travertin eller skifer. Og det gør jeg sgu heller ikke, men heldigvis har jeg en forbindelse til Lithos, der har forstand på den slags. Se bare disse sider:

[rss feed=”http://www.lithos.dk/assets/rss/feed_dk.xml” num=”3″ excerpt=”true”/]

Men hvad nu? Det er jo et spørgsmål om smag, ikke? Skal det være skifer eller Travertin?