Små sko

Åbenhed handler også om ikke at gå i små sko, og hvis du ikke ved, hvad udtrykket at gå i små sko betyder, kan du lige læse med her, for forklaringen kommer senere. Fatisk handler artiklen her mere om det skisma, der ligger i at have sko købt på nettet. Eller er det overhovedet et skismatisk problem? Det vil vi behandle mere indgående senere. Men lad os bare afsløre, at vi også kommer forbi spændende sko og støvler fra Ilse Jacobsen, Merrell, Hunter og UGG med flere.

UGG – indiansk ord eller hvad?

UGG er et australsk mærke, og vi har været en tur forbi deres hjemmeside for at afklare deres historie. Historien er automatisk oversat, så sproget er ikke helt i skabet, men det går nok:

Den UGG ® Australia historie begyndte i 1978, hvor Brian Smith, en ung surfer fra Australien, tog en tur til USA med en pose fuld af fåreskindsstøvler. Efter at finde et nyt hjem hos California surfere, begyndte UGG ® Australia mærke at tage form.

Deckers Outdoor Corporation erhvervet UGG ® Australia i 1995. . I 1998 var det produkt linje vokset til at omfatte to støvler, fire hjemmesko, og et par fritidssko. Det var i 1998, at UGG ® Australia mærke første optrappet ved siden af verdens fineste luksus sko mærker. UGG ® Australia var placeret som en high-end luksus mærke, der viser sig ved, en præmie distribution strategi og high-end fashion marketing og kommunikation.

Den luksus og komfort UGG ® Australia vist sig at være en perfekt pasform til den dyre ende af fodtøj i verden og snart Nordstrom var blevet den destination for UGG ® Australia. Medierne nå udvides til flere og flere high-end magasinet titler. Virksomheden fortsatte med at vokse støt i takt med UGG ® Australia nået ud over strandene i Californien til New York City – og fremover.

I 2003 blev UGG ® opkaldt Footwear News ‘ “Brand of the Year” og var ansvarlig for skabelsen af en helt ny kategori af fodtøj. Fra det øjeblik, ville Faareskinds fodtøj ses på banerne i Milano, Paris og New York, og det hele begyndte på stranden i Australien.

I Danmark sælges UGG hos f.eks. Eshoes.dk

Hvad var det med de små sko?

At gå i små sko er en betegnelse for at være indebrændt nærmest – altså misundelig, jantelovsramt og den slags. Det gider vi ikke, så vi skriver i stedet om de lækre sko, som alle piger elsker at have alt for mange af. Skriveriet fortsætter vi her.

P.S.: Hvis det er mere hjemmesko, du er på jagt efter: https://www.shepherdshop.dk/shop/hjemmesko-3s1.html