Stråtaget

For 25 år siden byggede vi et hus, som vi har været rigtigt glade for. Det er stort. Faktisk er her for meget plads til os. Børnene er flyttet hjemmefra, og vi skal til at finde et mindre sted at bo. Gerne på landet. Men helst ikke for langt væk fra indkøbsmuligheder.

Lille hus på Fyn

Vi har fundet et fint lille hus lidt uden for Middelfart. Det har plads nok til, at vi kan have vores børn på besøg, men det er ikke så stort som det, vi har nu. Sælger vi vores hus nu, så vil vi kunne få lavet en god handel. Nogle af de penge, vi vil få fra salget, skal dog bruges til at få lagt et nyt tag på det lille hus. Og vi kan jo godt se, at det vil koste penge. Vi skal nemlig have fat i en tækkemand på Fyn, som kan påtage sig opgaven hurtigt.

Helt nyt stråtag

Der er nemlig ikke kun tale om reparation af stråtaget på det lille hus. Nej, der skal lægges et helt nyt. Det kan blive flot. Og idyllisk. Vi kan se, at huset oprindeligt har haft stråtag, men den nuværende ejer har lagt et grimt eternittag. Hvis vi skal bo i huset, så skal det nuværende tag væk.
Vi er måske kræsne, men vi synes, at det har vi lov til. Vi skal jo bo der resten af vores liv. Så vi slækker ikke på vores krav.

Den bedste tækkemand?

Da vi ikke kender nogen tækkemænd på Fyn, har vi i første omgang planlagt, at vi søger på internettet. ”Reparation af stråtag” eller ”Tækkemand Fyn”. Når vi så har fundet én, der kan påtage sig opgaven, sætter vi ham i gang og tager på en lang ferie sydpå, indtil det bliver tid til at pakke og få fat i et flyttefirma, og taget forhåbentligt, er færdigt.