De passer min firmatelefon

Når jeg har fri, så har jeg fri! Basta. Det er min nye regel. Jeg har et enmandsfirma, og jeg står selv for alt: Regnskab, tilrettelæggelse af møder, udførsel af opgaver mv. Det er faktisk en stor mundfuld, når man også gerne vil være sammen med sin familie. Hidtil har jeg aldrig sådan haft en længere periode, hvor jeg syntes, at jeg kunne slappe totalt af. Der har altid været noget med arbejdet. Så ringer den ene eller den anden for lige at høre, om jeg har tid til et møde den eller den dag, eller også har det været, en, som ville høre, hvad udførsel af en opgave koster.

For meget

En dag sagde min partner til mig, at det blev for meget. Vi kunne ikke holde en eneste weekend fri, hvor vi kunne koncentrere os om at være sammen med børnene. Og, ja, det var rigtigt. Jeg var blevet ringet op, måske 7 gange, i løbet af en weekend. På alle mulige tidspunkter. Så jeg besluttede, at noget må jeg gøre. Men hvad?

Outsource telefonpasning?

Jeg talte med en kammerat om det, og han anbefalede, at jeg simpelthen betalte mig fra nogle af de opgaver, jeg selv klarer. Fx telefonpasning. ”Du kan få en aftale med et bureau, hvor de passer telefonen for dig i de tidsrum, hvor du vil have fred. De kan også styre din kalender, så du ikke hele tiden bliver afbrudt.”

Super tiltalende

Det lød meget tiltalende. Så jeg kontaktede sådan et bureau – https://www.topcall.dk/ – og fik en aftale med dem. Vi startede med, at de laver telefonpasning og kalenderstyring for mig i weekenderne. Og her i sommer har de så passet, min telefon i de 14 dage, hvor jeg og min familie har været på ferie. Og det har været skønt ikke at blive forstyrret hele tiden. Så fra næste måned udvider jeg aftalen med bureauet.