Tips til den gode konference

Hvis du er forretningsmand, leder eller har en passion for en bestemt ting – så har du sikkert prøvet at deltage i en konference. Forhåbentligt har du haft en god oplevelse, således at du fik lyst til at deltage i flere konferencer. En god konference har en god organisation, flotte omgivelser, spændende speakere og der hersker en rar atmosfære. Hvis du selv skal arrangere en konference, handler det om at skabe en stemning, hvor deltagerne føler sig tilpas – og føler at de kan samtale om det emne, som de er passionerede omkring. Det handler om at kunne levere hele pakken, som arrangør for en konference.

En af de første ting du skal gøre, er at finde ud af, hvor du gerne vil afholde konferencen. Der er rigtigt mange byer at vælge imellem, og nogle er bedre end andre. Aarhus har rigtig meget at byde på, og vælger du at afholde din konference i Aarhus, så finder du lækre konferencelokaler, professionelt personale og fantastisk natur. De smukke omgivelser skaber en god atmosfære, og det er noget dine deltagere sætter pris. Når du har fået alt det praktiske i forbindelse med faciliteterne på plads, er det en god ide at gøre sig nogle tanker om selve konferencen.

Ideer og tips

Det kan være en smart ide at udnytte internettet i forbindelse med din konference. Ikke blot ved at reklamere eller sælge billetter – men også ved at blogge omkring konferencen. Dette giver deltagerne en mulighed for at få en fornemmelse for hvem du er, hvem de andre deltagere er – og hvilke emner der skal diskuteres.

Det er en rigtigt god ide, at du sikrer dig, at dine speakere er velforberedte og klar på opgaven. Få gang i en fornuftig dialog over telefonen, således at I er på samme side hvad angår konferencen og speakerens præsentation.

Slutteligt kan det være godt, at takke speakerne for deres indsats. Dette skaber gode relationer, og du kan være sikker på, at de gerne vil være speaker på et senere tidspunkt.