Sunde veninder køber økologiske varer

Hver anden  lørdag formiddag tager min veninde og jeg  ind til byen, foretager vores indkøb, kigger lidt i forretningerne og slutter ofte af på en cafe med en frokost og et glas vin. Vi nyder disse formiddage, det er et åndehul fra familien og rigtig tøsesnak. Vi er begge to ret miljøbevidste og køber primært økologisk ind, og derfor snakker vi selvfølgelig også nyheder og ændringer på det økologiske felt. Det er rart at have en sparringspartner, som man kan udveksle erfaringer med og dermed også holde hinanden opdateret om økologi.

I ugeavisen havde vi set, at en økologisk butik med økologisk hudpleje var åbnet henne i Østergade, og da vi var færdige med de planlagte indkøb, skulle denne butik undersøges. Vi fandt hurtigt butikken, og det viste sig til vores overraskelse, at butikken udover økologisk hudpleje også solgte økologisk sengetøj  til børn og voksne.

Først kiggede vi på den økologiske hudpleje, som var meget lækker og indbydende, og selvfølgelig købte vi forskellige af seriens produkter – altså især økologisk kosmetik. Derefter så vi  på økologisk sengetøj , hvilket var en oplevelse i  sig selv.  Sengetøjet var af en rigtig god kvalitet og i et stort udvalg  af forskellige farver og mønstre, så jeg syntes,  at min mand og jeg burde eje hver et sæt økologisk sengetøj.

Da økologisk stof ikke indeholder  skadelige kemikalier, skal det ikke vaskes inden brug, så jeg skyndte mig at lægge sengetøjet på sengene, da jeg kom hjem.  Og vi sov himmelsk den nat i noget  lækkert  økologisk sengetøj. Og så er det jo altså bare så fedt at kunne prale med at drikke en sund økologisk te hver dag!