Børn vokser hurtigt!

Ærligt talt blev jeg lidt ærgerlig i går, da jeg opdagede at Amandas vinterstøvler var blevet for små og samtidig fik en melding fra børnehaven om, at hendes hjemmesko var blevet væk. Der er intet i vejen med vinterstøvlerne, pigen er bare vokset for hurtigt og selvfølgelig er det ikke fair at blive lidt sur over det, men det er ikke første gang, hendes hjemmesko bliver væk i børnehaven. Hjemmeskoene, eller sutskoene som hun kalder dem, er ret nye, og jeg gjorde mig umage for at finde de bedst egnede og mest solide hjemmesko til hende så sent som for en måned siden.

Støvler og sutsko havde jeg købt på http://www.funkylittlemonkey.dk/sammen med andet børnetøj, som skulle holde vinteren over, og jeg havde været yderst tilfreds med varerne. Når jeg køber børnetøj, sko og støvler til Amanda, er det vigtigt for mig, at tøjet og ikke mindst sko og støvler har en god pasform og er fremstillet af naturlige materialer. Det er også et must, at tøjet kan vaskes i maskinen, og at der ikke er snore eller anden pynt, som kan hænge fast i for eksempel børnehavens karrusel.

Men min bestilling af vinterstøvler og hjemmesko denne gang krævede ikke den store gennemgang af varedeklarationerne, jeg vidste på forhånd, at et par vinterstøvler af samme mærke som de forrige, bare et nummer større og hjemmesko svarende til dem, jeg købte for kort tid siden, var god kvalitet. Så bestillingen tog ikke mange minutter, og hvis jeg ikke tager fejl, modtager vi varerne allerede i overmorgen.