Dametøj – stort?

Er der nogen, der kan fortænke mig i at have en mistanke om, at butikker, der sælger dametøj i store størrelser, får en god sæson, når de får lov til at åbne igen? Jeg synes, at jeg kan se på mig selv og min familie, at vi har spist lidt mere, end vi plejer. Og motioneret lidt mindre, end vi plejer.
Selv kan jeg godt mærke det, når jeg tager mine bukser på. Og min kone har også fået en ekstra lille – men dejlig dælle. Hun ved det godt, men lader som ingenting. Hun siger, at den er midlertidig. Når hun kan begynde at gå til dans igen, så forsvinder den igen. Det gør den sikkert.

Har det jo godt

Selv har jeg det faktisk godt. Jeg ved godt, at jeg får brug for at købe tøj til store mænd. Og det kommer nok ikke til at ændre sig. Jeg er jo ikke ham, der er glad for at løbe og spille fodbold og brænde kalorierne på den måde. Min kone har dog lovet mig, at hun nok skal hjælpe mig med at finde tøj, som jeg kan være i. Hun har også lovet mig, at hun nok skal sørge for, at jeg også får rørt mig.

I skoven

Foreløbigt har vi aftalt, at når vi får lov til at gå ud uden at skulle fortælle myndighederne om, hvor længe vi går tur, så skal vi gå lange ture i skoven, der ligger lige nede for enden af vejen. Nu ved jeg ikke helt, hvad min kone mener med lange ture. Jeg har en fornemmelse af, at hun tænker på sådan nogle af de der stroppeture, hvor man går hurtigt i mindst 1,5 time. Det er jeg ikke så sikker på, at jeg gider. Jeg er blevet lidt doven her på det sidste. Det indrømmer jeg.

Nyt tøj

Hvis det er tilfældet, så skal jeg i hvert tilfælde først finde mig noget nyt tøj, som jeg føler mig godt tilpas i. Og det betyder, at jeg skal finde tøj i store størrelser. Det ved jeg da godt. Og det er ok. Udfordringen ligger så, i at jeg skal finde en butik med jakker til mænd i store størrelser. Jeg kan jo ikke vise mig i den, jeg har. Den er simpelthen for lille. Og det går ikke at gå lange ture i tøj, som ikke kan holde en varm. Selvom vejret er blevet meget bedre, så kommer der stadig kolde dage. Og jeg vil ikke risikere at blive syg, hvis jeg går udenfor og fryser.Det læste jeg faktisk om her.

Har min kone tænkt på det? Det er jeg ikke sikker på. Hun har travlt med at lave en lækker middag til os. Og den vil jeg absolut sætte pris på. Jeg tror, jeg vil tage ned til supermarkedet og købe en god flaske vin, vi kan dele til middagen. Jeg ved godt, at det burde jeg ikke gøre, hvis jeg vil holde mig i form. Men vi er jo slet ikke kommet tilbage til normale forhold endnu. Så det, må jeg gerne gøre. Synes jeg.