God indretning

Her i de sidste uger, hvor vi alle sammen har været igennem en meget svær periode, hvor vi ikke har fået lov til at bevæge os lige så frit, som vi plejer, har jeg haft tid til at tænke og til at arbejde. Ja, arbejde er noget, jeg altid gør, synes jeg. Men det, jeg mener, er, at jeg har haft tid til at arbejde på at udvikle min egen virksomhed. Det er jo mit ultimative mål. Og jeg mener, at jeg har nogle gode ideer til, hvordan jeg kommer videre nu.

En ny ide

En af mine nye ideer er at udvikle forskellige moduler, som kan fremstilles i blokke, og bare indføres.

Ja, jeg taler om blokke, der kan hjælpe folk til at få gjort deres bolig mere funktionel eller stilren. Der er jo mange mennesker, som altid gerne vil have lavet noget om i deres hus.

Og jeg har så benyttet tiden til at udvikle nogle af de ideer, jeg har.
En af dem er, at jeg har tegnet små blokke til indretning af forskellige rum i huset. En af blokkene er indretning af stue og alrum.

Indretning af badeværelse

En anden er indretning af badeværelse. Pudsigt nok er det de to rum, som folk, der gerne vil renovere deres bolig, altid spørger først til. Og det er måske ikke så pudsigt endda. Det er jo de rum, vi bruger ret meget tid i. Dem – også soveværelset. Men der bliver sjældent spurgt ind til, hvordan man kan indrette et soveværelse mere funktionelt. Det kan de fleste som regel selv gøre meget hurtigt, så det passer fint til deres morgenrutine: seng og skab. Evt. et walk in klædeskab.

Men et badeværelse er ikke altid nemt at få renoveret fint, så det bliver funktionelt for en lille familie, som måske gerne vil vokse sig til en stor familie.

Derfor har jeg i de sidste uger lavet forskellige blokke med indretning til et københavnerbadeværelse. Det er ofte dem, der volder mest besvær, fordi der er tale om meget små rum. Nu har jeg udviklet 4 -5 løsninger til den slags små, bitte badeværelser. Og det ser ud, som om at de fungerer godt på den app, jeg også er ved at udvikle.

Så mit næste skridt er at lancere app’en og så sidenhen få udviklet flere blokke, som folk kan kigge på. De kan få alle detaljer: Hvem kan udføre, hvilke dele af arbejdet. Det er jo ikke en blikkenslagers arbejde at mure de nye klinker op. Det er heller ikke elektrikerens arbejde at trække vandrør.
Det bliver spændende at se, hvordan det vil udvikle sig. Jeg har mange planer. Der skal laves blokke til stuer og alrum med eller uden samtalekøkken. Der skal laves specialblokke til forskellige uderum: Skure, terrasser, balkoner, grill-faciliteter mv.

Stort projekt

Har jeg et stort projekt foran mig? Ja, det tror jeg. Og jeg nyder det. Det er meget sjovere end at sidde ved et tegnebord og give specifikke løsninger på faste mål og budgetter.
Så kære ven, hvis du pludselig får en mail fra mig, der handler om et nyt instrument til at indrette dit hjem perfekt, så er den muligvis fra mig.