Flytning og opbevaring

Hvor er jeg lettet over, at det ser ud, som om at samfundet igen lige så stille bliver åbnet. Det har været nogle hårde uger. For os alle sammen. Jeg har dog mest mærket det hos mig selv og min familie. Naturligvis. Men hvis vi kommer i gang, og den dampmaskine, som hedder den danske økonomi, kommer godt i gang over de kommende uger, så vil jeg være rigtig glad.
Indtil videre har jeg været sendt hjem fra arbejde. Det har kostet både feriedage og enkelte sygedage – indtil jeg fandt ud af, at jeg kan arbejde hjemmefra.

Løsning fundet

Vi fandt hurtigt en løsning, så jeg kunne beholde mit job. Det har kostet nogle ugers indkomst. Men sådan er det. Det er en pris, jeg gerne betaler for ikke at have været smittet. Jeg er jo en af de mange heldige, som ikke er blevet sagt op. Jeg har stadig mit job.

Jeg arbejder for et flyttefirma i Randers. Ikke som flyttemand. Nej. Som bogholder i virksomheden. Jeg har derfor lært en del om forskellige løsninger, man kan bruge for at holde virksomheden i gang, selv om det er med arbejde hjemmefra. Vil byder i øvrigt også opbevaring her i 8900 Randers: https://hmsdanmark.dk/opbevaring/hms-self-storage-randers-depotrum

Alt gik i stå

Der var godt nok et par uger, hvor alt i virksomheden gik i stå, men efter at den gode nyhed om, at vi er ved at være igennem det værste, kom, så er tingene ligesom blevet lidt lettere. Også for flyttemændene. De har haft det meget svært. De har jo måttet deles om de opgaver, der stadig var. Det betyder nedgang i tid for dem. De har fortsat arbejdet med flytninger – og det har ikke været nemt.

Mange regler

Alt det her med at overholde regler for, hvordan hygiejnen skal være, er ikke nem at håndtere, når man står overfor en familie, der bare skal flytte. De har måttet indføre særlige regler for, hvordan de håndterer folks ting. De har måttet koordinere med familierne – eller virksomhederne – om at få bekræftelse på, at ingen er smittede. Det vil jo ikke være godt, hvis vores medarbejdere flytter for en familie, der er smittet med Corona. Det har ikke været nemt. Men hvis nu alle kunne lære at overholde reglerne, så ville livet i vores branche være meget nemmere.

Savner kontoret

Ikke desto mindre, så er jeg faktisk kommet lidt i et dilemma nu. På den ene side, så savner jeg kollegaerne på kontoret. Vi er godt nok ikke så mange, men vi hygger os, når vi er sammen. Jeg glæder mig til at se dem igen. Vi har da talt sammen i telefon skypet og den slags, men det er ikke helt det samme. På den anden side, så er det jo meget bekvemt for mig, at jeg kan lave store dele af arbejdet hjemmefra. Det giver mig en masse fleksibilitet i hverdagen. Jeg har fx kunnet sidde og ordne regnskaber om aftenen, efter at børnene er kommet i seng. Og det har da været dejligt at kunne være herhjemme sammen med ungerne. Er det en mulighed, at jeg kan fortsætte med det? Det kunne jeg da egentlig godt tænke mig.