Uddannelse afbrudt

Min uddannelse er blevet afbrudt på grund af den her Covid-19. Det er altså noget af en streg i regningen. Min plan var, at jeg ville være færdig med den her til sommer. Men som det ser ud nu, så kommer det til at vare noget længere.

Stresscoach

Det er en stresscoach uddannelse, jeg er ved at færdiggøre her: https://lifeconsulting.dk/stresscoach-uddannelse . Og jeg har faktisk allerede været i gang med at sætte min egen praksis op. Du ved få indrettet en lille klinik, hvor folk kan komme, og vi kan få talt om deres situation og sætte et behandlingsforløb op. Det skal så også udsættes på ubestemt tid. Jeg kan jo forsvare at begynde at behandle klienter, før jeg faktisk har fået min certificering.

Det bliver dyrt. Der er husleje at betale. Både for min bolig, men også for kontoret – eller klinikken.

Hvad siger banken

Jeg har foreløbig talt med min bank om min økonomiske situation. Det kan komme på tale, at jeg får brug for et lån, så jeg kan klare mig igennem de kommende måneder, inden jeg kan åbne min praksis.

Det er stressende at tænke på. Men det kan jeg klare. Min stresscoach uddannelse har da i det mindste allerede givet mig nogle værktøjer, som jeg kan bruge. At jeg så må lære at leve med kassekredit og lån, bliver jeg bare nødt til. Og det skal jeg nok. Vi skal bare igennem den her besynderlige tid, som vi alle sammen er blevet ofre i. Bagefter er jeg sikker på, at jeg nok skal få kunder i min praksis. Og så kan lånene og kassekreditten jo blive betalt. Forhåbentligt hurtigere, end jeg regner med lige nu. Det vil være en befrielse.

Jeg lærer hver dag

Tiden, der går, indtil jeg kan færdiggøre min uddannelse, bruger jeg til at læse en masse om forskellige måder, man kan aflæse mennesker på, og det vil jeg muligvis få god gavn af, når jeg engang bliver færdig som stresscoach.