Danmarks bedste børnetøjsbutik

Der er næppe en ny dag uden en ny konkurrence for tiden. Dagen 30. marts er ingen undtagelse for dette. Konkurrencen går ud på at kåre den bedste børnetøjsbutik i Danmark, og finalen er som nævnt den 30. marts. Danmark trænger jo også til en ny kompetitiv event ovenpå X Factor 2010, ikke? Og danske kvinder elsker jo at konkurrere om alt muligt. Lad os derfor starte konkurrencen om at finde Danmarks bedste børnetøj.

Juryen bag konkurrencen er hemmelig, efter de voldsomme optøjer der fandt sted ved konkurrencens afslutning sidste år, hvor tusinder af fruentimmere gik amok i et orgie af ødelæggelser og afstumpet vold ved Plæverballe Hallen efter juryens afgørelse. De mange trusler mod juryens medlemmer har medført et krav fra juryen om anonymitet. Og da medlemmerne af juryen er de samme som sidste år, er det helt ok med os.

Juryens afgørelse i år er entydig og uden mulighed for appel. De nominerede til konkurrencen om den bedste børnetøj butik i Danmark er:

Funkylittlemonkey børnetøj og Babyfryd Børnetøj. Som dark horse er medtaget endnu en butik, som vi ikke afslører her. Og skulle den vinde, er det en sensation.