Smarte møbler i USA

I november måned flyttede min svoger og svigerinde til USA, nærmere betegnet til  Fort Lauderdale i Florida. Derfra ville de drive deres virksomhed og samtidig lukrere på det dejlige klima. Inden de tog til USA,  solgte de størstedelen af deres møbler og andre ejendele her i Danmark og huset, bilen og motorcyklen blev også solgt.

De havde i forvejen lejet et hus i Florida, og noget af det første, de blev nødt til at foretage sig, da de ankom, var at købe nye møbler til det lejede hus.  Jeg tænkte på, at det måtte være en spændende udfordring sådan at starte helt fra bunden med at møblere et helt hus og var spændt på at se, hvad valget var faldet på.

Jeg ved intet om amerikansk møbeldesign, og jeg ved heller ikke, om det er amerikanske eller italienske møbler de har købt, men jeg ved fra deres videoer og billeder på Facebook, at det er lyse klassiske møbler, de har købt, og det skulle ikke undre mig, om det er designermøbler.

På Facebook kan man se den flotteste hvide modulsofa, et sofabord med glasplade og et flot stykke kunst på væggen. Stuen giver indtryk af lys og lethed – lige deres smag, og det passer jo godt til det klima, de har. Her skal ikke møbleres med tunge sofaer med mørkerødt velourbetræk eller sofaborde med mørke kakler, tvært imod skal en stues møbler  i disse lyse og venlige omgivelser fastholde lyset , udstråle en afslappet atmosfære og ikke mindst en sikker smag.