Danske brands i 2014

Det er altid dejligt, når Nytårsfesten er overstået – og man kan se frem mod et nyt år med spændende udfordringer og oplevelser. Hvis du, som mig, går op i mode, så er det også altid spændende, da forårskollektionerne er på vej frem. Jeg holder altid skarpt øje med danske og udenlandske brands, og selvom jeg elsker alle januars-udsalgene, så glæder jeg mig til de nye farver, modeller og kollektioner.

Der er mange brands mange skal holde øje med – hvis du spørger mig – og det kan være svært, at følge med i det hele. Derfor synes jeg, at du skal have en hjælpende hånd med på vejen. Jeg vil derfor, i dette indlæg, skrive lidt om de danske brands, som jeg vil holde skarpt øje med i 2014.

De fedeste mærker

Der er rigtigt mange fede mærker at vælge imellem, og jeg kan naturligvis ikke nævne dem alle. Jeg vil derfor skrive om min personlige top tre – men du skal være velkommen til selv at komme med fede modemærker i kommentarerne.

Brand nummer 1: Det første mærke, som er et af de absolut fedeste, er danske Minimum. Jeg synes, at de laver modetøj, der er lige i øjet – og jeg var da også iklædt Minimum nytårsaften. Minimum er til dig, der godt kan lide klassiske herremode, og som elsker en lækker skjorte eller blazer. Minimum er et tøjmærke, der formår at innovere hele tiden, og så koster det ikke en formue.

Brand nummer 2: Jeg kommer til at holde øje med Cheff Records i år, da det er streetwear, der hylder de klassiske rødder indenfor hiphop-branchen. Cheff Records er back to basic, og de nød stor anerkendelse i 2013. Det er ret fedt for et brand, hvis hovedbeskæftigelse er at producere det ene hit efter det andet.

Brand nummer 3: Det sidste brand er relativt ukendt – men jeg tror det ændrer sig i 2014. Navnet er Liebhaveri – og de laver superfede caps. Jeg tror det bliver en af de fedeste brands i 2014, og nu hvor du har det på skrift – så bliver det nemt at vurdere på, når vi skriver 2015.