Fruentimmere

Min kone havde besøg af sin gode veninde, og de sad og snakkede over en kop kaffe. Veninden gav overfor min kone udtryk for en vis irritation i forbindelse med, at hendes mand, der er vild med at spille golf, nu havde besluttet sig for at tage på endnu en af sine mange golfferier.

Det var ikke så meget det, at han ville på golfferie uden hende, for hun havde for længst vænnet sig til, at han tog af sted på sine golfrejser, men det irriterede hende åbenbart, at han nu sad aften efter aften med næsen dybt begravet i sin golfguide for at finde frem til det helt rigtige sted at tage hen.

Hun fortalte så min kone om nogle af hans tidligere golfrejser til Spanien, og han havde faktisk også været på en del golfrejser i Tyskland. Han havde været meget begejstret for at spille golf i Spanien, men nu havde han nok lyst til at prøve et nyt sted.

Min kones venindes irritation var tydelig, for hendes mand inddrog hende hver aften i sine studier, for at finde det bedste golfresort, der skulle danne ramme om hans næste golfferie. Hun fortalte, at han lige i øjeblikket nok mest var til at spille golf i Tyrkiet, for der havde han aldrig været før. Men han var også meget tiltrukket af tanken om golf i Skotland, for de er berømte for deres gode golfbaner. Men det kan også være, at han beslutter sig for at spille golf i Portugal, mente hun.