Ny lille i familien

Vores søn og svigerdatter er lige blevet forældre til en skøn, lille pige. Det var den stolte far, der ringede en aften i sidste uge og fortalte den glædelige nyhed. Han var stolt som en pave og kunne de vigtige data som vægt og længde på pigen udenad, hvilket var meget vigtigt for min kone at vide. Selv var jeg stort set udelukkende interesseret i, om barnet var velskabt og i orden. Og både barnet og moderen havde det fint, kunne knægten berette.

Min kone sagde straks efter telefonsamtalen, at så måtte vi jo over for at besøge dem og tage vores lille nye barnebarn i øjesyn. Det er selvfølgelig lidt besværligt, for vi bor i Jylland, mens de nybagte forældre bor i København, men hvad: Det er jo ikke hver dag, man bliver bedsteforældre.

Det er en ret lille lejlighed, vores søn og svigerdatter bor i, så der er rent faktisk ikke plads til, at vi kan overnatte, så vi besluttede os for at bo på hotel i København, når vi skulle besøge dem. Og så er det selvfølgelig mest praktisk at finde et hotel i nærheden af deres bopæl.

Derfor gik jeg på nettet og søgte på hoteller i København. Jeg fik et righoldigt udvalg at vælge mellem og fandt også hurtigt et hotel i den prismæssige mellemklasse, som ligger kun et par hundrede meter fra, hvor vores søn og svigerdatter bor. Det viste sig at være et virkelig godt hotel, så i fremtiden er det vores faste billigt hotel i København.