Kunstforeningen

For mange år siden meldte jeg mig ind i en kunstforening, hvilket jeg ikke har fortrudt,  for jeg har virkelig haft mange gode oplevelser i løbet af årene. Vi mødes hver onsdag aften i kulturhuset og diskuterer kunst,  og vi skiftes til at give et lille oplæg, inden diskussionen går i gang. I foreningen er det fast tradition at besøge to kunstudstillinger i København og tre gallerier i løbet af året, og det bruger vi selvfølgelig også tid på at planlægge.

En del mennesker tror, at medlemskab af en kunstforening er en dyr fornøjelse Selvfølgelig er det ikke gratis, men det er jo ganske frivilligt, om man køber noget på de gallerier, vi besøger, så jeg er overbevist om, at golf er betydeligt dyrere.

At opholde sig i et galleri er noget helt specielt, der er altid en rolig og venlig stemning, hvilket vi også oplever på vores ture til kunstudstillinger i København. Ligeledes har  det også  været spændende, når vi har mødt kunstnere på et galleri, de er altid parate til at fortælle om deres kunst og tager også gerne en diskussion med os.

Jeg husker især en spansk kunstner, vi mødte på en kunstudstilling i København, hun malede de skønneste farverige billeder og ville gerne i dialog med os og fortalte livligt på spansk-engelsk om sine malerier og udtrykte sin glade ved at have fået muligheden for at deltage i denne kunstudstilling i København. Hun håbede, at et moderne galleri i København ville købe et par malerier af hende.