Havehegn

I begge de to somre, vi har haft vores nuværende hus, har det ofte været et irritationsmoment, at vi har været stort set afskåret fra at bruge vores ellers dejlige terrasse, når vinden er frisket bare lidt op, for alting blæser rundt, så vi ikke kan have ret meget liggende på terrassebordet.

Vi har snakket en del om, hvordan vi skal få løst problemet, for det er egentlig ikke så ligetil. Det dur efter vores mening ikke at opsætte en form for fast havehegn langs den side af terrassen, der vender mod vest, hvorfra vinden i de fleste tilfælde blæser, for det vil spærre for udsigten ned mod haven, og det ønsker vi ikke.

Vi har tænkt på, hvordan vi bedst finder ud af en eller anden flytbar afskærmning for vinden, så vi kun behøver at have afskærmningen på plads, når det blæser, men de løsninger, vi indtil for nylig har tænkt på, bliver let temmelig bøvlede at have med at gøre.

Men så i sidste uge havde min mand besøg af en kollega, og han foreslog, at vi købte et sidesejl, der er konstrueret som en langs lodretstående rullegardin, som man bare kan trække ud og fastgøre på en stolpe, når det blæser.

Vi kendte ikke til sådan en indretning, men i lørdags fandt min mand et sidesejl i vores lokale byggemarked, da han var derinde for at købe en låge til det forhavehegn, vi har ud mod gaden, og det ser ud som en løsning, der vil fungere.

Nogle gange er det nødvendigt at hegne ind for at beskytte sig: http://soar.dk/hegn-mod-naboen.html/