Las eller Leo Vegas

Om det helt kan henføres til en rendyrket pleonasme, er nok tvivlsomt, men den kvalificerer nu godt nok til, at jeg tager den med her. Forleden omtalte min kollega Sussie, at hun faktisk nød at spille lidt “hasard” i ny og næ, og at hun ofte havde en heldig hånd i det. Hun berettede, at hun især kunne lide at spille i Leo Vegas.

Det hedder da Las Vegas?

Jeg er jo den der lidt pernitne type, så jeg kunne ikke lade være at indskyde til hende, at det nu altså heddet Las Vegas og ikke Leo Vegas.

Sussie er en ganske voluminøs pige med et frontparti, der til enhver tid kan udgøre det for en airbag. Hun drejede rundt, så jeg følte mig lige i sigtekornet, hvorefter hun koket lagde hovedet på skrå og sagde: “Du er da vist ikke så smart, hva’?”.

Nå – hun grinede imens, så jeg tog det ikke så nært. Jeg var jo også ganske fascineret af de bevægelser, hendes hurtige drej havde initieret i hendes bølgende barm – og så er det ikke så nemt for vi mænd at tænke på så meget andet.

LEO Vegas er på nettet, hvad Las Vegas er for Nevada

Sussie kom med en længere forklaring om det sted på internettet, der er kendt og elsket blandt spillere, og det hedder altså Leo Vegas.

Jeg følte mig da lidt dum et øjeblik, for jeg anede faktisk ikke, at der var sådan nogle “spillebyer” på nettet. Men det er der så altså.

Hun forklarede også, at netop de steder ofte giver en god bonus til nye spillere. Jeg tænker, at det vel ret beset er at sidestille med de gratis drinks, man jo får i casinoerne i Las Vegas.

Internettet er forunderligt til at replikere den virkelige verden. Faktisk ofte med et endnu bedre resultat, end man kan forvente.

Men om Las Vegas kontra Leo Vegas er en egentlig pleonasme? Næppe.