Online lån; et godt alternativ!

Finanskrisen har medført, at bankerne er blevet yderst varsomme med at låne penge ud. De er faktisk blevet så varsomme, at rekordmange danskere får afslag på deres låneansøgning. Selv velfungerende personer med gode stillinger får afslag, fordi de ikke kan opfylde bankernes, til tider, urimelige krav.Hvad er så alternativet, hvis man har fået afslag i banken? Hvis lånestørrelsen ligger inden for maksimalt 300.000 kroner, kan alternativet være et online lån, også kaldet et hurtig lån i daglig tale.

Mange er af den opfattelse, at hurtig lån hovedsageligt er populære blandt personer, som har rod i økonomien, men virkeligheden er altså en helt anden, udtaler Knud Erik fra https://trygt.dk/.

Vores kunder er alt lige fra medarbejderen til chefen, som mangler penge til at kunne betale for  almindelige hverdagsting, som en ny opvaskemaskine, ny computer, reparation af bilen osv. Vores kunder låner altså penge for at få en helt almindelig hverdag til at fungere. Har de ikke råd til at få bilen repareret, er det meget mere besværligt at komme på arbejde. Har de ikke råd til en ny vaskemaskine, skal de måske på vaskeri osv. osv.

Vi har også del kunder, som låner større beløb, fordi de for eksempel er blevet skilt og skal starte forfra. Havde disse kunder ikke kunnet låne penge online, havde de stået i en meget uholdbar situation, hvor de ville være henvist til ublu renter og gebyrer på diverse afbetalingsaftaler.

Det er naturligvis ikke alle, der kan blive godkendt til et hurtigt lån. For at komme i betragtning skal man opfylde følgende betingelser:

·       Man skal være fyldt mellem 18-25 år, afhængig af lånefirmaet

·       Man skal have fast adresse i Danmark

·       Man må ikke være registreret i RKI

·       Man skal have en fast årlig indtægt

Kan man opfylde ovenstående betingelser, er chancen for at blive godkendt stor. Godkendelsesprocessen tager oftest kun 15-30 minutter, og bliver man godkendt, står pengene på kontoen få dage senere.

Ud over den enkle ansøgningsproces så har hurtige lån en anden klar fordel i form af, at man kan låne uden sikkerhed. Man kan altså låne op til 300.000 kroner uden at stille nogen form for pant i for eksempel sin bolig. Så man har altså lige stor chance for at blive godkendt, om man ejer eller lejer sin bolig.

Online lån har gennem tiden fået en del omtale, da nogle mener, at renten er for høj. Der er ingen tvivl om, at renten er højere på online lån end på banklån. Lånefirmaerne har ikke den sikkerhed for deres penge, som bankerne har, og derfor er de nødt til at dække sig ind ved højere renter. Langt de fleste finder det dog rimeligt, da alternativet er, at de slet ingen penge kan låne.

For god ordens skyld skal det lige nævnes, at hvad enten det er et kviklån eller et banklån, så skal man kun låne penge, hvis man virkelig har behov for det. Lånte penge skal betales tilbage, og det er ofte forbundet med høje omkostninger i form af renter og gebyrer. Kilde: https://kviklaan-info.dk/

Afslutningsvist kan vi konkludere, at får man afslag i banken, er det i mange tilfælde ikke et udtryk for, at man ikke har styr på sin økonomi, men snarere at man er ”offer” for finanskrisen, afslutter Knud Erik.