Panuus største succes – Nik & Jay

Pa:nuu er kendt i det danske landskab for især grunde. Den første grund er måden, hvorpå Pa:nuu egentligt bør staves med et kolon. Det andet er en dansk rapgruppe.

Du kender dem godt: Nik & Jay har kickstartet fester i hele landet med klassikere som ”Boing Boing”, ”En dag tilbage” og især ”Hot!”. Men hvad ikke alle ved om Nik & Jay er, at de har lavet en kollektion af tøj sammen med trendsættermærket Panuu og at den allerede nu kan købes.

Faktisk blev den udgivet for omkring et års tid siden. På nettet var Nik & Jay-kollektionen en stor succes, da den populære popgruppe havde gjort meget for at promovere tøjet blandt egne fans. Dette kunne de butikker, der solgte Panuu tøj på daværende tidspunkt også mærke rigtigt godt til.

Med den store succes første gang kunne man tro, at det blot var et spørgsmål om tid før end Nik & Jay endnu engang gik i tænkeboksen for at lave noget mere tøj. Men dette er endnu ikke sket, og ifølge gruppen selv er det grundet manglende tid, og ikke manglende lyst, at der endnu ikke er sket det store på dette punkt. At designe tøj er ingen nem opgave, og skal det gøres tager det måneder – måneder, som Nik & Jay altså hellere vil bruge på at lave musik.

Hvis du vil være unik ude i nattelivet og samtidigt have en god chance blandt det andet køn, kan vi kun anbefale, at du får fat i noget af Panuus tøjserie med Nik & Jay. T-shirts, trøjer og lidt jeans er det blevet til, og hvis du er dygtig tager det ikke mere end et par sekunder at spore serien på nettet, hvor den lever videre i bedste velgående.

Hvis du allerede har tøj fra Nik & Jay-Panuuserien, så modtager vi meget gerne en kommentar fra dig herunder!