Tøj til hverdag og til fest

Hvis du går op i herremode, så kender du formentlig det danske mærke Selected, som er en del af Bestseller-gruppen. Selected laver tøj til unge mænd, der går op i deres stil – og som ikke er bange for at udstråle selvtillid. Selected laver både formelt tøj og streetwear, og i dette indlæg kan du finde bud på, hvad din næste investering skal være.

Tøj til hverdag

Når du klæder dig til hverdag, kan du sikkert have tendens til at vælge det samme hele tiden – og derfor synes du måske, at det er lidt kedeligt at finde hverdagstøj. Men, sådan behøver det jo ikke at være. Selected laver modetøj til mænd, der gør det muligt at variere stilen – og samtidig have et bredt udvalg i din garderobe. I dette afsnit kan du læse om hvad du kan tage på, for at variere dit hverdagstøj.

Skjorte med camo-print

Efterårets og vinterens hotteste farver er mørkegrøn, mørkeblå og brun – men det kan hurtigt blive kedeligt at vælge tøj i de farver, hvis det hele er ensfarvet. Det er netop derfor, at du skal droppe det ensfarvede – og i stedet vælge noget med camo-print. Du bruger stadigvæk tidens mest trendy farver, men det hele er blandet sammen, og resultatet er fedt streetwear med kant. Vælg dine yndlings jeans, tag en skjorte fra Selected på og gør hverdagen lidt sjovere.

Jeans

Jeans kan man aldrig få nok af, og Selected laver nogle fede jeans i både lys og mørk. I tiden er det meget fremme med støvler, og derfor er det en god ide, at kigge efter nogle jeans med smalle ben. Jeans fra Selected har en god pasform, og de smalle ben gør dem ideelle til et par støvler. Jeans er klassisk hverdagstøj, og sammen med et par støvler eller en skjorte har du en sikker vinder.

Tøj til fest

Det er weekend, og du slipper for det (til tider) kedelige hverdagstøj. Hiv skjorten, blazeren og butterflyen frem – og nyd at du er en fri mand. I et par dage om ikke andet.

Skjorte med mønster

Weekend er som regel lig med skjorte – især hvis du er til klassisk herremode, og godt kan lide at klæde dig som en gentleman. En mulighed er at vælge en skjorte med mønster, da det er et fedt touch til den klassiske stil. En skjorte med mønster fra Selected passer perfekt til et par lyse jeans eller som en del af et jakkesæt – og så er du for alvor klædt på til at føre dig frem.

Blazer

Hvis du godt kan lide at være fin i tøjet – men ikke magter at have jakkesæt på hele tiden – så er en fed blazer din ven. Selected laver en fed blazer i mørkeblå, der virker superstilet sammen med lyse jeans og et par fine sko. Smid en ensfarvet skjorte under blazeren, og top det hele med en butterfly. En blazer, en ensfarvet skjorte og en butterfly er altid et hit – og det hælder jo trods alt om at hitte, når man færdes i nattelivet.

Hvad enten du leder efter nyt hverdags- eller festtøj, så har du forhåbentligt fået lidt inspiration til dit næste indkøb.