Poseløs støvsuger?

Vi bliver nok snart nødt til at investere i en ny støvsuger, sagde min kone lidt henkastet forleden dag. Den gamle har også holdt i mange år, og den suger ikke ret godt længere, havde jeg selv oplevet, så der var ingen protester fra min side.

Min kone kunne godt tænke sig en poseløs støvsuger og sagde noget om, at i løbet af nogle år ville merprisen nok tjene sig ind i form af sparede udgifter til støvsugerposer. Jeg indvendte, at man jo også kan få ret billige støvsugerposer, men min kone var stædig, og det oftest er hende, der bruger den, gav jeg mig.

Næste dag kørte vi ind til byen for at købe en ny støvsuger, og som det ofte går, når min kone og jeg skal købe noget nyt, bliver det til flere ting. Forretningen havde udsalg, og der var gode tilbud på espressomaskiner, som jeg brugte en del tid på at studere. Jeg har længe ønsket mig en Saeco espressomaskine, og netop den var sat ned til kun godt halvdelen af normalprisen, så jeg besluttede mig for at slå til.

Imens havde min kone fundet nogle lækre og billige OBH gryder, som også var sat meget ned i pris. Hun kaldte på mig, for hjemme hos os er vi tit fælles om madlavningen. Jeg var enig med hende og fandt også en OBH pande, som jeg godt syntes, vi kunne bruge. Jeg synes nemlig, det er lækkert med ordentlige gryder og pander, når man arbejder i køkkenet.