Shoppe babyudstyr

Jeg har brugt flere timer i dag på at kigge på babyudstyr i forskellige forretninger. Det var første gang, min mand skulle passe vores nyfødte søn alene, men heldigvis er han god til at give sutteflaske til den lille, så det var gået rigtig godt. Grunden til, at jeg har kigget på babyudstyr, er, at vi havde fået penge i barselsgave af mine svigerforældre, og jeg ville se, om jeg kunne finde en sengerand og  en pusletaske, gerne i samme farve og mønster. Sådan kan jeg også godt lide det, når det gælder om at matche børnetøj på tilbud med noget andet.

Her i byen har vi fire forretninger, som sælger babyudstyr på tilbud, og de har alle et rigtigt godt varesortiment, men jeg havde besluttet mig for, at jeg ville besøge de fire forretninger for at se udvalget af babyudstyr og dermed  blive inspireret  til, hvilken pusletaske og sengerand jeg ville købe. Da jeg havde fundet  en pusletaske og en  matchende sengerand fra Zebra Se kiggede jeg lidt mere rundt i én af forretningerne.

I et magasin om babyudstyr havde jeg læst en artikel om babyvikler, og tænke meget på, om vi skulle købe en babyvikle til vores søn, men min mand var ikke særlig begejstret ved tanken om at bære rundt på sin søn på mave eller ryg. Derfor besluttede jeg, at næste gang vi skulle se på babyudstyr, skulle han med ind i denne forretning for at se en babyvikle og blive overbevist om, at det er sundt for barnet at blive båret i en babyvikle. Det giver en god kontakt til barnet og slider ikke på morens eller farens krop.