Stress og behandling

Det er sommer, og det er tid til ferie. Herligt. ”Skønno”, som de siger. Og planerne for sommerferien er lagt. I skal afsted til Spanien om få dage. I glæder jer. Men der er bare lige sket det, at du har fået roskildesyge, tror du. Diarré og opkastning. Det vil tage nogle dage. Det ved du. Men det er et voldsomt anfald, og du kan slet ikke mærke, at det går fremad. Du kan ikke holde noget som helst i dig.

Ikke en forgiftning

Din viv insisterer på, at du skal til lægen. Og han kan se det på dig lige med det samme. Han giver jer den dårlige nyhed: I bliver nødt til at aflyse ferien til Spanien. Der er ikke tale om roskildesyge. Der er tale om stress – og en rejse til Spanien vil ikke være det bedste lige nu.

I behandling for stress

Du har brug for ro og hvile – og du skal i stress behandling. Hurtigst muligt. Din læge kender dig godt. Han har tjekket dig hvert halve år i mere end 20 år og kan ofte stille den rigtige diagnose bare ved at se på dig.

Skuffelsen er naturligvis stor. Endnu et år uden at kunne nyde solen nede sydpå. Men I tager det roligt. Spanien kan I altid komme tilbage til. Lige nu handler det om, at du ikke skal tabe dig voldsomt, fordi du har stress. Det handler om, at du får den bedste og korrekte stress behandling.

Og ja, din viv er ked af ikke at kunne komme hjem og fortælle veninderne om 3 dejlige uger i Sydspanien. Men hun vil hellere have, at hun kan fortælle dem, at du har det godt og ikke længere er stresset. Hun er en fantastisk kvinde. Hun ved, at hun skal løfte meget af alle de læs, der er i et ægteskab. Hun er parat til at gøre det – hun vil ikke miste dig. Hun ved, at stress skal behandles.