Til kontoret

Her er virkeligt blevet gjort forårsrent. Hele huset har fået en overhaling. Og det bedste ved det hele er, at alle familiens medlemmer deltog i processen. Jeg skal lige sige, at vi har et rimeligt stort hus, og familien er på 5 medlemmer og en hund.

Alles pligt

På en eller anden måde fik jeg overbevist alle om, at det er alles pligt at deltage i forårsrengøringen. Ikke kun de voksne. Så ungerne blev væbnet med spande, klude, rengøringsmiddel, og så stod den på vinduespudsning. Min mand var sød til at hjælpe mig med at flytte rundt på møblerne inde i stuen. Han var faktisk også god til at pudse vinduerne udendørs. Fedt.
Vi fik arbejdet os igennem værelser, køkken og stue. Vi startede oppefra og arbejdede os ned. Så værelserne oppe på første sal står funklende rene. Stuen er fin. Køkkenet og spisestuen er også i tip top stand. Entreen er lidt af en opgave. Jeg har været derude for at rydde op. Jeg har hængt en masse tørklæder ind i klædeskabet.

Penge i nøgleskabet

Stillet sko på plads og fået ryddet op på hylderne. I det lille nøgleskab fra Justmore fandt jeg sørme også 20 kroner. Jeg ved ikke, hvem det er, der har lagt mønten der. Men den ligger der og venter på at blive omsat til chokolade, tænker jeg. Hvis ingen tager den mønt i løbet af den kommende uge, så gør jeg. Jeg kan altid spise et stykke chokolade. Deler det gerne med andre, hvis jeg ikke er alene.

Nå, men entreen er nu klar til, at vi får vasket gulvet, støvsuget og lagt den lille løber på igen. Og så skal vi til sidste etape af forårsrengøringen: Kælderen. Det bliver en udfordring. Vi har et vaskerum dernede. Det er sådan et stort, lunt rum, hvor jeg har min vaskemaskine stående. Når vejret er dårligt, kan jeg tørre tøjet i det. Det er stort nok. Samtidigt fungerer vaskerummet, også som min mands værksted. Det er her, han har alle sine værktøjer liggende. Han er lidt af et rodehoved, så selvom der er sat en fin plade med kroge til forskellige værktøjer op, så ligger de og flyder på hans arbejdsbord. Der skal jeg vist lige have kommandotonen frem. Det må han få ryddet op i, inden vi starter hernede.

Kontorets stole

Inde ved siden af vaskerummet ligger så vores hjemmekontor. Vi bruger det flittigt. Og det skal naturligvis ikke glemmes. Vi har to skriveborde derinde. Det ene er min arbejdsplads. Det andet er beregnet til fællesbrug af resten af familien. Kontorstolene, vi har, er ret forskellige. Min er en simpel kontorstol på hjul. Den ved arbejdspladsen til fællesbrug er sådan en flot gamerstol.

Gode tilbud på kontorstole

Vi er ret gode til at finde kontorstole på tilbud hos Justmore nemlig: https://justmore.dk/kontorstole  Den bliver brugt af vores søn og min mand. Min datter gider slet ikke bruge kontoret. Hun er tilfreds med at sidde med sin MacBook på sit værelse. Her bliver noget at gøre hernede i kælderen, men hvis jeg kan overtale min mand til at få ryddet op i sit værktøj i aften, så kan vi klare resten på ganske få timer i morgen.