Tilbud hos isenkrambutikken

Så er der kommet klare linjer for, hvordan det månedlige budget kommer til at se ud, resten af 2023. Det er noget, I altid bruger en del timer på at klarlægge i begyndelsen af hvert nye år. Det betyder nemlig, at I får et godt overblik over, hvornår I skal betale de store regninger, og hvornår I har flere penge imellem hænderne. Det sætter jer i stand til at kunne planlægge jeres økonomi, så I ikke løber ind i uforudsete udgifter, som I slet ikke havde regnet med og derfor ikke kan betale.

To bryllupper

Det, der optager dig mest lige nu, er, at I allerede nu ved, at I skal til to bryllupper. Et i maj og et i september. Du får derfor udgifterne til de to bryllupper lagt med ind i budgettet: Der skal være penge til gaver, og I får også udgifter til rejsen til et af bryllupperne. Der skal måske også lidt ekstra til nyt festtøj. Det skal du lige have kigget på.

Men det med gaverne behøver du jo ikke vente med at få købt til enten maj eller september. Du kan faktisk bruge nogle penge på dem allerede nu og dermed få frigjort nogle penge til nyt festtøj senere på året. Du kan nemlig gøre det, at du køber bryllupsgaverne nu, hvor der er rigtigt gode isenkram tilbud hos Kram og Kanel. Udsalget er i gang.  Du går derfor ind på et site, du kender, for at se tilbuddene fra isenkræmmeren.

Der er en masse lækre små produkter. Der er vaser. Der er små nisser, sådan nogle søde nissepar. Naturligvis er de på tilbud lige nu. De skal væk fra lageret. Julen er forbi. Men det er ikke lige det, du har i tankerne, når det handler om bryllupsgaver.

Små figurer er altid populære

Du ved, at du har brug for en lidt mindre bryllupsgave – og sådan et nissepar ville være helt fint til det pågældende par – hvis de to unge altså brød sig om den stil, som nisseparrene er lavet i. Det gør de bare ikke. Det andet par skal have en noget større bryllupsgave. Så et nissepar – eller en træfigur fra Spring Copenhagen – er ikke lige det, det par skal have fra jer. Men en af træfigurerne fra Spring Copenhagen vil absolut være en god gave til dem, der skal giftes i september. Faktisk er det en ideel gave. Ikke kun fordi figurerne lige er deres stil. Også fordi de er fremstillet i Danmark og har godt design. Figurerne er også nemme at have med i en kuffert. Og I skal jo rejse temmelig langt for at komme med til brylluppet. Og ja, figurerne går jo ikke i stykker – selvom de måske bliver rystet lidt rundt i kufferten. Du køber en af figurerne til dem.

Lidt større gave

Den anden – og noget større bryllupsgave, skal være noget nyttigt. Noget, som parret, der bliver gift i maj har brug for. Du har dit held med dig: Du kigger nemlig efter tilbud på mærkevarer hos isenkræmmeren og finder sådan en af de store og smarte køkkenmaskiner, som alle ønsker sig. Du tjekker lige budgettet. Ok, du kan godt købe den nu.

Du har haft rigtigt travlt. Menuen blev planlagt. Du købte ind. Fik lavet mad – det tog dig flere dage. Middagen blev en succes. Og I fik faktisk værtindegaver. Jeres gæster er virkeligt søde og betænkelige. Du er faktisk blevet meget glad for den lille træfigur fra Spring Copenhagen, som hende den rædselsfulde kvinde, der er gift med din husbonds kollega, gav dig. Det undrer dig faktisk, hvordan hun kunne finde på at give dig sådan en skøn lille figur. En lille sæl, der nu ligger inde i vindueskarmen og hygger sig. Der må være et eller andet i hende, som du bare ikke har fundet endnu. Hun er jo sådan et menneske, der benytter sig af alle de tilbud, hun kan komme i nærheden af. Og hun er ikke bange for at fortælle alle om det.

Spring Copenhagen – igen

Du blev faktisk lidt irriteret på hende, da hun begyndte at fortælle alle om, at hun altid kigger på tilbud på mærkevarer hos isenkræmmerne. Hun talte om den aktivitet, som om det er det eneste, der redder hendes liv. Ok, du kan godt forstå det der med, at det altid er værdifuldt at betale mindre for en mærkevare, når den er på tilbud. Men det der med bevist at jage efter isenkram tilbud en gang om ugen, det er du ikke helt med på.

Måske er det dig, der ikke helt har forstået, hvorfor hun gør det? Hun gør det sikkert, fordi hun ved, at der virkeligt er gode tilbud at finde, hvis hun leder efter dem. Isenkram tilbud vil der altid være. De kommer jo til at købe forkert ind. Så det kan være, at du kan finde lige præcist den lampe eller den lille værtindegave, som du har – eller får – brug for. Præcist, som hun sikkert havde fundet den lille træfigur fra Spring Copenhagen, som hun gav dig. Det handler bare om, at du skal finde de produkter, der er tidløse og som er af god kvalitet. Og du kan da også se, at din lille sæl er god kvalitet. Hvornår hun købte den, har du ikke den fjerneste anelse om. Og det er da også lige gyldigt. Du blev jo glad for den.

Spred glæde billigere

Måske kunne du lære at gøre hende kunsten efter: Spare nogle penge og samtidigt gøre mennesker glade? Det er jo en dejlig følelse at give andre mennesker gaver, som de bliver glade for. Du forsøger: Du sætter dig ind til din PC og taster ind i Googles søgefelt: ”Tilbud på mærkevarer”.

Du får en række forslag frem på side et. Der er forslag til tilbud på mærkevarer fra tøjbutikker, isenkræmmere og forskellige supermarkeder. Du klikker ind og kan se, at der virkeligt er mange sites, der har sådan en særlig sektion på deres webshop. Du lægger et bogmærke ind hos en isenkræmmer og hos et par tøjbutikker. Du vil begynde at kigge på disse sites lidt mere systematisk. Det kan jo godt tænkes, at der kommer et uimodståeligt tilbud, som du kan drage nytte af. Men du vil ikke fortælle alle andre om det.