Uenighed

Et par af min kones og mine venner har i de senere år været noget på kant med hinanden, og nu er situationen blevet så tilspidset, at de i enighed har valgt at lade sig skille efter næsten 20 års ægteskab. Desværre er de blevet så meget uvenner, at bodelingen har udviklet sig til en uforsonlig kamp mellem dem.

Min kone og jeg har indvilget i at være mæglere og hjælpe dem med at dele sol og vind lige. Det er ikke nemt, for selv så lille en ting som deres kaffemaskine, kan de skændes om.

Det er lidt nemmere med deres centralstøvsuger, for konen skal blive i huset, så den følger helt naturligt med. Men manden står fast på, at han vil have alt deres lækre Jamie Oliver køkkengrej på udsalg, for det er ham, der har valgt det.

Han flytter til et andet hus, og han mener også, at han skal have både hækkeklipper og boremaskine, for den slags maskineri kan hun alligevel ikke bruger, siger han. Og til haven vil han også have den havevander fra Gardena, som han købte for nylig. Det er virkelig småting, de to kan skændes om.

Men helt galt gik det, da vi kom til deres næsten nye Weber Genesis gasgrill. Her stod begge parter stejlt overfor hinanden, men vi mæglere fik det dog løst ved at foreslå, at manden skulle købe en ny Weber Q til hende og så selv beholde den famøse Weber Genesis.

Deres flagstang på græsplænen undgik de dog at skændes om.